Kvinde arbejder i seng uden elevation

Hvis du går og overvejer hvor og hvornår din næste ferie skal være, kan du overveje at tage på en vandretur med familien til f.eks. Sverige eller Norge. Dette er både en miljøvenlig måde at tage på ferie på, samtidig med at du kommer ud i naturen og får kvalitetstid med familien.

Tænk på miljøet når du rejser

De fleste danskere er glade for at rejse, og dette inkluderer oftest at flyve til forskellige destinationer. Flyvning er dog noget af det, hvor der bliver udledt allermest CO2, og bare en enkelt flyvetur kan forurene utroligt meget. Derfor er det værd at begynde at overveje alternativer til at flyve, når man skal på ferie. Dette kan du f.eks. gøre ved at rejse et sted hen, hvor man ikke behøver at flyve og måske endda kan komme hen med offentlig transport. På den måde skåner du miljøet og får måske også nogle oplevelser med, som du ellers ikke ville have fået. Hvis du ønsker at undersøge nærmere omkring miljøvenlige måder at komme ud i naturen, kan du besøge outdoorsupply.dk.

Tag på vandretur med familien i stedet for at rejse sydpå

Hvis du både gerne vil skåne miljøet og samtidig ønsker at have en ferie, hvor du kan være aktiv og komme ud i naturen, er en vandretur en god ide. Her får man bevæget sig hver dag, du kommer ud i naturen og du kan leve relativt billigt og simpelt. Det kan være at din familie har brug for en ferie, hvor i er aktive og i kontakt med naturen, og her findes der heldigvis massere af gode vandreruter i både Norge og Sverige. Du kan undersøge, hvad der passer bedst til dig og din familie, således at i får den bedst mulige oplevelse.

Find en rute der passer til dig

Du kan tilpasse vandreruten på din ferie alt efter hvilken vandretur, du ønsker. Der er forskellige elementer som terræn og længden af vandreruten, der spiller en stor rolle for oplevelsen. Hvis du derfor ikke er så erfaren med at vandre, skal du måske se om du kan finde en mindre vandrerute, som ikke er så udfordrende. Hvis du derimod ønsker at presse dig selv og blive udfordret, kan du prøve at finde nogle længere vandreruter med et vildere terræn. Både i Norge og Sverige findes der mange forskellige muligheder.

Kom ud i naturen

Det vigtigste, hvis du vælger at tage på vandretur med familien, er at huske at nyde naturen. Der er mange, der glemmer at tage bruge af den smukke natur der ligger tæt omkring os, og det kan derfor være en fantastisk oplevelse at komme helt tæt på naturen med en vandretur med familien. Eventuelt på en dykkertur med dykkerudstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.