Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd er i den grad en voksende forretning. Det er blevet meget populært, og der findes efterhånden mange forskellige former for sexlegetøj til mænd. Der er alt fra penisringe til fleshlights. Man kan altså snildt finde noget, som passer godt til en selv.

Har du overvejet analt legetøj?

Analt sexlegetøj er et hit hos mænd – man får nemlig en helt speciel nydelse, som man ikke kan få, hvis man bare fokuserer på penis. Der er flere typer af analt legetøj, som enten kan bruges til onani eller til en fræk omgang i sengen med en partner.

Anal vibratorer er blandt andet meget populære. Det giver nemlig lige lidt mere end bare anal penetrering. Det er utroligt stimulerende og et must, hvis man allerede har prøvet andre former for anal stimulering. Hvis man ikke har leget så meget med anal penetrering, kan man med fordel begynde med andet anal sexlegetøj til mænd, da vibratorene er så stimulerende og erotiske.

Man kan for eksempel starte med en buttplug. De fås i forskellige størrelser, så de er derfor gode til både begyndere og mere ’øvede’ folk. En buttplug skal sidde i over længere tid og vil derfor stimulere samtidig med, at der også bliver stimuleret andre steder såsom penis. Når man er blevet vant til sin buttplug, kan man opgradere så størrelsen bliver større eller – hvis man trænger til noget helt nyt – give sig i kast med andet anal legetøj som den fornævnte anal vibrator.

Billede sexlegetøj til mænd

Stimulering af penis

Hvis man ikke er til anal sex, men bare gerne vil pifte ens sexliv en smule op på anden vis, er der masser af muligheder.

Hvis anal vibratoren gjorde dig nysgerrig, findes der også en vibrator til penis. Det er nemlig en penisring med vibrator. Det pirrer på en helt speciel måde, som man garanteret ikke har prøvet før. Penisringe kan blandt andet også være med til at få ens erektion til at vare længere, samt være hårdere.

Hvis man leder efter et onaniprodukt, bør man overveje en fleshlight. Mange af dem føles efterhånden som en rigtig fisse, da de er meget realistiske. De fås også i mange forskellige designs, og mange af dem ligner faktisk the real deal. En ekstra fordel ved dem er, at mange mænd oplever, at de har mere udholdenhed i forhold til sex efter at have brugt en fleshlight. Et fleshlight er altså for mange mænd et fantastisk køb!

Konklusion

Vi håber du synes dette indlæg har været interessant. Vi vil hvertfald opfordre dig til, at skrive til os såfremt du har nogle erfaringer med netop dette emne. Vi får dagligt rigtig mange henvendelser, og derfor ved vi at der sidder mange derude, som ønsker at høre nærmere omkring sexlegetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *