13

Dette er det ultimative sexlegetøj til det par, som har lyst til hinanden hele tiden – også hvis de ikke opholder sig i samme land! Med Kiiro Onyx Pearl Teledildonic kan I udføre en moderne form for telepati, bare ved at bruge hver Jeres frække sexlegetøj – lige meget hvor i verden I måtte befinde Jer. Dette stykke sexlegetøj kan tage Jeres sexliv til et helt nyt niveau, hvor I ikke har prøvet at være før. Dette sexlegetøj er nogle first-movers i øvrigt begyndt at bruge samtidig med, at de ser den nye netflix serie ’’ dating around ’’.

Interaktivt legetøj til både ham og hende

I dette utroligt eksklusive og elegante sæt legetøj får I to stykker legetøj – et til ham og et til hende. Med de interaktive stykker legetøj kan I nemt tilfredsstille hinanden, selvom I ikke er i det samme rum eller i det samme land. Pakken består af en eksklusiv Pearl dildo til hende og en Onyx masturbator til ham. Med de to stykker legetøj kan I interaktivt lege med hinanden blot ved hjælp af en computer, hvor der er adgang til internettet samt bluetooth.

Når I gør Jer klar til en hed omgang med hinanden og de to stykker legetøj, så er det eneste, I mangler at gøre at koble Jer til hver Jeres computer. Dette gøres nemt ved hjælp af WiFi og bluetooth. Herefter kan nydelsen rigtigt gå i gang ved hjælp af Kiiroos egen platform, hvor det er muligt for Jer at lave frække videoopkald, så I kan se den anden opnå den optimale nydelse undervejs.

Find den bedste pris på Onyx Pearl dildoen

14

Eksklusive materialer du vil elske for evigt

Den lækre Pearl dildo, som følger med i dette Kiiroo Onyx Pearl Teledildonic sæt er lavet i eksklusivt medicinsk silikone, som har et super lækkert finish, som gør det utroligt behageligt at røre ved. Den glatte og bløde overflade gør også dildoen utroligt nem at bruge, da den nemt kan glide ind og ud af en, helt uden besvær, når du er blevet rigtigt våd. Selve dildoen har hele fem forskellige kraftfulde vibrationer, som kan indstilles, så du kan få den indstilling, der passer bedst til ens egne eller partnerens lyster.

Dildoen er hele 19cm lang, så du har muligheden for virkelig at blive fyldt ud til maksimum, alt imens de lækre vibrationer går ind og gør det helt rigtige, så du kan komme så tæt på klimaks som overhovedet muligt. Hvis du har lyst til det, kan dildoen også tages med ind under bruseren, da den er 100% vandtæt. Så tag den endelig med, hvis I har lyst til et endnu hedere bad.

Onyx masturbatoren er ligeledes lavet i lækkert materiale, som føles lækkert imod din penis. Med det bløde silikone vil du mærke sensationen som var det den helt ægte vare. Det bløde sleeve tilpasser sig din penis fuldstændigt, sådan at du allerede fra første strøg vil føle det som værende din kæreste, der tager dig dybt op i sig. Men det der er med til at gøre dette sleeve og denne dildo til noget helt specielt, får du at vide nu…

Lad ham mærke, hvor meget du nyder det

Den ting, som gør dette stykke sexlegetøj til noget helt unikt, er det faktum, at selvom du er langt væk fra hinanden, så er det stadigvæk muligt at mærke lige præcis, hvor godt det er for den anden person. Når hun begynder at bruge dildoen, vil hendes underliv begynde at trække sig sammen af ren nydelse. Disse sammentrækninger opfanger dildoen, og ved hjælp af bluetooth og WiFi bliver disse signaler sendt ud til Onyx masturbatoren, sådan at han kan mærke lige præcis, hvordan det føles oppe i hende. Vælg dette produkt, hvis I er til en fælles onanioplevelse ud over det sædvanlige.

Skulle du have flere spørgsmål til dette produkt eller i det hele taget bare sexlegetøj. Så kan du kontakte kenneth lund her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *