Kvinde arbejder i seng uden elevation

Det var rigtig smart, da der kom elevationssenge på mange hospitaler og plejehjem, hvor de ansatte ikke længere skulle udsættes for så mange løft, hvor patienten og de ældre let selv kunne komme ned i og ud af sengen, og hvor det hele kan justeres, så det er behageligt.

Den luksus flyttede hurtigt ind ide danske hjem, hvor flere og flere vælger at sove i denne type af seng, netop fordi den er så nem at justere. Vil du gerne læse, inden du skal sove? Intet problem med en elevationsseng, for du skal ikke stable puder op i nakken for at kunne ligge behageligt og læse samtidig. Det samme gælder, hvis du gerne vil se fjernsyn.

Du kan selvfølgelig også justere fodenden, og der er rigtig mange, der får stor glæde ud af at kunne få benene og fødderne lidt opad. Hævede ben vil takke dig, og i modsætning til en pude, så er der ikke noget, der glider væk i løbet af natten og dermed forstyrrer din nattesøvn.

Du kan også læse vores artikel om boksmadrasser her.

Gør det komfortabelt for dig selv

Der er mode indenfor senge som med så meget andet, og tidligere var blandt andet vandsenge meget moderne. Men de gled ud af modebilledet af forskellige årsager. En af dem var, at der var en frygt for, at sengen lækkede. Der er ret meget vand i sådan en, og det er ikke sjovt, hvis det kommer ud. Noget der heldigvis sker sjældent.

For mange var det også en meget mærkelig måde at sove på. Alting gynger, når du bevæger sig, og for de fleste gik det fint, så længe de sov alene, men når der ligger to i en vandseng, så blev det hurtigt for meget bølgegang.

Komforten var der til gengæld mange der kunne lide, og komfortable senge har altid været eftertragtede, for her soves der bedst hver nat. En slidt seng eller en seng, der ikke passer til din kropsbygning eller måde at sove på, giver dig ikke det, du har brug for, nemlig god hvile.

Det bedste er at sove godt, og det kræver sin sen. Husk altid på, hvor meget tid du rent faktisk tilbringer i din seng, så en god en af slagsen er det hele værd.

Styr selv din seng

Mange har ikke det samme behov til en seng, som deres partner, og der kan derfor være gode grunde til at have hver sin madras og seng. Skal det være det ypperligste, så er to elevationssenge helt perfekte. Her kan I slænge jer i hver jeres seng og indstille den, så den passer perfekt.

Med en rigtig god en af slagsen med en effektiv og lydsvag motor, så generer I heller ikke hinanden, når I skal indstille sengen, for det kan hverken høres eller mærkes af den anden part.

Du kan ligge med benene lidt opad og få en god aflastning efter en lang dag, og imens kan din partner rejse nakken, så han eller hun kan læse lidt i en bog, inden der skal soves. Det giver en helt anden frihed i soveværelset, og det giver elevationssenge deres voksende popularitet.

Den bedste kvalitet på markedet

Som med alle andre senge skal du sørge for at finde en elevationsseng, der har lige den type af madras, du godt kan lide at ligge på. Du tilbringer mange timer i din seng, så den skal være helt perfekt.

Men når det kommer til elevationssenge, er der mere, der skal være i orden, end bare madrassen. Her er sengen motordrevet, og det anbefales derfor altid at vælge en model, der har en af de bedste motorer på markedet. Det skal føles glidende, når du justerer på sengen. Det er mest behageligt, og det er det, en god motor kan. De bedste motorer er samtidig dem, der er lydløse, så det er endnu en god grund til at vælge denne slags.

Med en god ramme får du endda endnu mere for dine penge, for det giver dig mulighed for at udskifte selve madrassen, når der er behov for det, mens resten af sengen kan beholdes. Det kan spare dig penge, når du skal have en ny seng, for du behøver ikke investere i det helt store næste gang.

Du kan læse om hvordan du får råd til en god seng her, hvis det kniber med økonomien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.