Afslapning før sengetid

En hverdag kan være hård for de fleste. Derfor er det altid rart med en lang og god nats søvn. Lige præcis det med at søvnen skal være god kan for nogle være svært at opnå. Det kan der være mange grunde til, men for det meste kan det være at man lægger og tænker på en masse bekymringer lige før man skal sove.

Derfor er det en god ide at komme ind i nogle gode rutiner, hvor man laver noget hyggeligt før at trætheden overmander en og man tager afsted til drømmenes land.

Du kan læse mere om at vælge den rette seng her og om sengestel her.

Sådan slapper du mere af

Når mennesket kræver 7 til 8 timers søvn for at være udhvilet til næste dag. Men på grund af vores travle livsplan og al stress i livet, fokuserer vi ikke nok på at slappe af, inden vi falder i søvn. Men her har vi anført 3 ting, der får dig til at slappe af, inden du går i seng.

3 ting, der får dig til at slappe af, inden du går i seng

Sørg for at give slip på alle de stressende tanker: I stedet for bare at hoppe i sengen og forvente, at du får en rolig og afslappet søvn, skal du slippe alle de stressende tanker, der kom over dit sind i løbet af dagen. Hvordan kan du opnå det? Her er et par ting, der hjælper dig med at frigive dine stressende tanker, før du går i seng.

  • Noter alle dine tanker i en dagbog
  • Skriv alle de positive ting, du har opnået i løbet af dagen
  • Meditere i 15-20 minutter, før du rammer sækken
  • Forbered dig til næste en speciel begivenhed som en konfirmation

En fjerde ide der kan vise sig at gavne betragteligt er at lægge en kabale. At finde et spil kort frem og så lægge en kabale – eller måske gøre det online kan i den grad hjælpe på at få slappet af.

Det  frigiver nemlig din stress: der er masser af spil, der er tilgængelige i disse dage både online såvel som offline. Efter din bekvemmelighed og præference kan du spille, hvad der hjælper med at berolige dit sind og krop. En kabale er godt men nærmere bestemt en kabale af typen edderkop kabale.

Denne er tilgængelig både online såvel som offline. Dette spil hjælper med at forbedre din mentale sundhed, og det vil også hjælpe med at reducere stress efter en lang dags arbejde. Hvis du spiller online, kan du spille med andre spillere over hele kloden.

Husk ro før søvnen

Atmosfæren i dit soveværelse skal være afslappende: dit soveværelse skal være et sted, hvor du føler dig afslappet, så du er nødt til at se, at atmosfæren i dit værelse er fri for stress og kaos. Det skal være stille og fredeligt, så du kan falde i søvn uden at blive distraheret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.