Restitution

Når man træner, er det nemt at knokle derudaf. Men for de fleste mennesker er det rent faktisk svært at give sig tid til at restituere – og det er rent faktisk noget af det mest vigtige. Uden restitution er der ikke nogen som helst mulighed for at blive hverken stærkere eller hurtigere. Det er nemlig i pauserne, at de helt store mirakler sker. Det kan derfor med andre ord siges at være den bedste investering. Det gælder, uanset om man er amatør eller professionel. I en pause kan man passende spille et skrabespil fra Circle K. Her er gode vinderchancer, og det er nemt at komme i gang med. Selvom man godt kan være øvrige, når man gerne vil være bedre til sin sport, så skal man tage den med ro. Det vil betale sig i det lange løb, og så vil man få succes.

Husk at give kroppen ro

Det er vigtigt at give kroppen den nødvendige ro. Det er forskelligt, hvor meget ro, man har brug for, alt efter hvilken type sport man dyrker. Jo hårdere en sport, og jo hårdere, man træner, jo mere ro har man brug for. Er der derimod tale om relativt rolige træningspas, så kræver det ikke den samme type ro. Når man har brug for at slappe af på en god og anderledes måde, så spil på skrabelodder online. Der er naturligvis ikke noget bedre, end når man vinder, og man kan endda vinde rigtige penge! Så er det også som om, at det hele lige går lidt mere op i en højere enhed. Der er ikke noget bedre end at vende tilbage til sporten efter en god pause. Så er man nemlig frisk og veludhvilet, og man har mulighed for at give den lidt ekstra gas. Det er super fedt.

Træningen skal også være effektiv

Når man får restitueret korrekt, så kan man også træne langt mere effektivt. Det er en fed fornemmelse, og man kommer rigtig langt med et effektivt træningsprogram. Det er uanset, hvad det er, man træner til. Man skal også være tro mod sig selv. Det nytter ikke noget, hverken at træne for lidt eller for meget. Man skal finde den helt passende mængde, der giver lige netop de resultater, man går og drømmer om. Skulle man mod forventning få ømme led og sener, så skal man tage den ekstra med ro. Man behøver ikke være bange for lidt muskelømhed, og kroppen har altid godt af at komme lidt igang igen. Har man nogle helt særlige mål for sæsonen, så skal man naturligvis have nedskrevet disse. Så kan man træne specifikt hen mod dem – og nå dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.